Esbjerg Kommune

Professionelt tilsyn med et anderledes projekt

Esbjerg Kommune benyttede i 2020 STS+ til at udarbejde en kvalitetsvurdering af et særligt projekt, som kommunen tilbyder til de borgere, der ikke kan indgå i de ordinære aktivitets- og beskæftigelsestilbud.

Projektet benytter ikke de gængse pædagogiske tilgange og metoder, ligesom der ikke er tilknyttet pædagogisk eller psykologisk personale – men til trods for det, opnår en langt overvejende del af de tilknyttede borgere positive resultater.

Det var i Esbjerg Kommunes interesse, at få udarbejdet en kvalitetsvurdering af et eksternt tilsyn, og da Socialtilsyn Syd i forvejen er kendt af kommunen som en troværdig og seriøs samarbejdspartner faldt valget på STS+.

Esbjerg Kommune havde et ønske om, at kvalitetsvurderingen skulle gennemføres så hurtigt som muligt samtidig med et professionelt resultat, hvilket STS+ levede op til, udtaler kontorchef Frank Sørensen.

STS+ har angivet nogle vurderinger og anbefalede fokusområder, som har givet os som kommune nogle nye indsatsområder at arbejde ud fra samt en bekræftelse af, at vores særlige projekt giver livskvalitet og nyt mod til en gruppe af vores unge udsatte borgere.